Bea kan också slappna av och vara en riktig knähund.

 

Fredag den 13 september 2013

Bilderna ovan får illustrera Bea i ett nötskal. Full speed. Hon är idag en duktig agilityhund. Även om vägen ibland har varit krokig.

Nu försöker vi igen att få till en parning. Hane denna gång blir Pop Up's Rocky Balboa S14001/2008. Också han en hund med fart och fläkt, men som också  har en "på och av"knapp. Spännande skall det iallfall bli.

 

 

Tassis Knock on Heavens Door, Bea.   Under vintern/våren har vi börjat träna agility. Jag ser med spänning fram emot hennes övningar och framfart på planerna. Bea är numera ögonundersökt UA och patellaundersökt O/O.

 

 

 

 

 

 Bea cert och BIR i Avesta 2011 för Göran Bodegård. 

 

Tassis Knock on Heavens Door S61114/2009 e Ch Kudos the Knockout u Ch Tassis Piece of Tiny Tot. Bilden ovan får illustrera Bea i ett nötskal. Bea till vänster på bilden och hennes mamma till höger. Bea är en mycket levnadsglad tik med mycket spring i benen.  Genomsnäll, gullig och mycket aktiv. Den enda gång hon kan slappna av ordentligt är när vi ängnar oss åt pälsvård.  Då njuter hon.

Bea är utställd en gång i juniorklass med CK. Det var ju det där med att stå still. Se under utställningsreultat. 

Bea är PRCD-testad A. Övriga tester och undersökningar kommer senare.

 

Det här är Bea som efter ca 3 timmar ser ut så här................................

 

Inte så illa ! Här står hon på alla fyra helt fritt. Lite mindre päls skulle nog inte skada, för att lätta upp henne lite.

 

Min älskade Bea fick sluta sina dagar den 19 januari 2021.